Home chevron_right
Всичко за дома

Интелигентни крушки

admin | декември 2, 2021

Това е инвестиция за всеки, който иска да изследва насладите и магията на интелигентното осветление. Има нарастващ интерес на потребителския пазар към този тип умни светлини. Енергийната ефективност не е убедителна характеристика, която потребителите обичат. Това е иновативно осветление, което го прави интелигентна домашна придобивка, на което ще се възхищавате. Променете цветовата температура и интензитета, за да поддържате естествените циркадни ритми с насочено към човека осветление. Навигирайте в цветовата палитра, за да създадете живи цветни сцени. Синхронизирайте светлините с любимата си музика, телевизия и игри за потапящо изживяване. Събудете се сутрин в нежна атмосфера. Интегрирайте се със сензори за движение, за да добавите допълнителен слой сигурност.

Интелигентните крушки са решение което улеснява прехода на вашия дом към интелигентно осветление. Просто завийте крушката в съществуващите фасунги за осветление и лампи без повторно окабеляване, няма нужда да наемате електротехник.

Интелигентни улични светлини

Уличните лампи са едни от най-високите разходи за енергия, а също и един от най-ценните активи за един град. Добавянето на интелигентни и комуникационни възможности към външните осветителни тела ви позволява дистанционно да наблюдавате и контролирате обичайните осветителни тела от централна система за управление. Това дава възможност да се поддържа строг контрол върху осветяването на уличните лампи. Докато интелигентното улично осветление осигурява огромни икономии на енергия и услуги, уличното осветление захранвано от интернет, променя начина по който общините управляват градовете. Повсеместното разпространение на уличните лампи в градските и селските райони създава свързана мрежа, която може да формира гръбнака на интелигентните градове. Анализът на IoT данни изстисква пълния потенциал за пестене на енергия на интелигентния контрол на осветлението, като същевременно предоставя различни интелигентни услуги на града като наблюдение на времето, контрол на трафика, излъчване при спешни случаи, сензори за околната среда, цифрови табели и видеонаблюдение.

Осветление за таван Поларис

Интелигентни светлини

Производствени помещения, складове, офис сгради и търговски площи предоставят многобройни възможности за използване на силата на интелигентното управление на осветлението, за да се увеличи максимално енергийната ефективност, като същевременно се подобри работната среда. Интелигентните осветителни продукти включват детектори за присъствие, фотоклетки и таймери за оптимизиране на светлинната мощност. Интеграцията на интелигентността и мрежата позволява на устройствата да комуникират помежду си, както и с централизирана система за управление. Платформата обработва данни, събрани от свързани осветителни възли и сензорни устройства и осигурява зоново управление на групи осветителни тела. Свързаната осветителна инфраструктура драстично намалява консумацията на енергия и осигурява повишен комфорт, здраве и производителност.

Written by admin

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


BOOKING CONTACT