Home chevron_right
Blog

Изборът на една шаферка – къса или дълга рокля?

admin | април 22, 2021
рокля

Колко бихте искали да имате перфектната шаферска рокля? Това е решение, пред което всички булки ще агонизират до деня на сватбата. Шаферската рокля е важна и запомняща се част от големия ден на булката. За да изберете подходящата шаферска рокля, е от решаващо значение да вземете предвид не само шаферките, но и цялото сватбено тържество.

Има много неща, които трябва да се имат предвид при избора на къса шаферска рокля. Първото е размерът на дамата, която ще я носи. Винаги е безопасно да изберете размера, който шаферките ви могат да носят и да се чувстват удобно. Разбира се, ако има конкретна марка или стил, който предпочитате, би било разумна идея да изберете тях. Ако обаче знаете, че повечето от шаферките биха предпочели същия стил и кройка като вас, тогава просто не се притеснявайте за корекциите и вземете това, което пасва.

Когато избирате шаферска рокля, трябва да вземете предвид и ръста на дамата, която ще я носи. За високи шаферки може да се получи добре с по-къса рокля, но за тези, които са дребни, е препоръчително роклята да бъде по-дълга. Основното правило е, че колкото по-къса е, толкова по-добре. Разликата от няколко сантиметра  може да бъде огромна, когато става въпрос за комфорта на вашите шаферки.

Какво би избрала шаферката – дълга или къса шаферска рокля? Очевидно, ако роклята е къса, шаферките ви трябва да имат нещо, с което да покрият краката си. Не би било препоръчително да избирате рокля до земята. Ако обаче мислите, че момичетата биха искали да носят високи токчета , давайте. Просто се уверете, че им е удобно.

Какво би избрала шаферката – дълга или къса шаферска рокля? Отново казваме, ако роклята е къса, не всички момичета биха могли да изглеждат добре в нея. Ако шаферките са високи и слаби, те биха изглеждали страхотно в дълга рокля, тъй като допълнителната дължина  ще подобри външния им вид.

Какво би избрала шаферката – дълга или къса шаферска рокля? Това наистина зависи от булката и личността на всяка от шафетките Ако искате вашата сватба да бъде феноменална, дългата рокля е идеалният избор. Ако събитието е по-тихо и по-малко екстравагантно, тогава по-късата може да бъде идеална. Най-добрият начин да видите кой вариант е подходящ за всеки човек е шаферките да ги пробват в булчинския салон, където се пробват и сватбените рокли.

Какво би избрала шаферката – дълга или къса шаферска рокля? Това наистина е лично предпочитание и зависи от размера  на момичето и нейната личност. Разбира се, ако момичето е много дребно, то не би искало да бъде с много дълга рокля, освен ако няма тяло с плюс размер.

Какво би избрала шаферката – къса или дълга шаферска рокля? Всичко зависи от настроението на сватбата, както и от личните вкусове на всяка шаферка. За по-официална сватба дълга рокля може да е идеална. Ако това е спокойна плажна сватба, тогава по-късата рокля би била идеална. Само не забравяйте, че шаферките са там, за да ви подкрепят, а на сватбата е важно как се чувстват всички ; не усложнявайте задачите си, като изберете рокля, която не е подходяща за тях!

Written by admin

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


BOOKING CONTACT