Home chevron_right

УСЛУГИ

Sorry, there is nothing for the moment.

View All

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ

Оптимизирай с нас • addSEO оптимизация

  SEO оптимизацията е изкуство. Това е комбинация от различни методи, които оптимизират вашите уеб страници или уебсайтове за по-добро класиране в търсачките. SEO има за цел да увеличи качеството и количеството уеб трафик към определен уебсайт или уеб страница в търсачки като Google, Yahoo или Bing. Насочва безплатен трафик вместо платен.

 • addПроцесът

  Процесът на SEO е разделен на две основни области – оптимизиране на страница и оптимизация извън страницата. Оптимизацията на страница се фокусира върху това да направи сайта по-търсен чрез различни методи като създаване на богато съдържание, внедряване на подходящи маркери и мета тагове. Това подобрява позицията на сайта в основните търсачки като Google, Yahoo, MSN и др. Оптимизацията извън страницата познат като Линк Билдинг се фокусира върху увеличаване на връзките към сайта чрез различни средства като получаване на линкове от директории, блогове, форуми и публикуване на статии в популярни сайтове.

 • addОпит в оптимизирането на сайтове

  Нашия екип има опит в SEO оптимизацията повече от 12 години. Ние предлагаме на нашите клиенти позволени методи за оптимизация на сайтове, съобразени с последните тенденции. Времето на софтуери за генериране на линкове или съдържание изтече, алгоритъмът отсява спам сайтовете много по-бързо, поведението на потребителите вече също оказва влияние на класирането. Обръщаме голямо внимание на генериране на трафик чрез Image Search. Google Images дава възможност на собствениците на сайтове да привличат трафик със своите изображения. Това е една от новите тенденции които според нас ще се развива и ще има голямо значение, особенно за онлайн магазините и акумулирането на продажби. За тази цел имаме изградена стратегия, която прилагаме последователно и от изградения опит и резултати постигаме желаните цели. Освен това предлаганата цена за SEO оптимизация при абонаментен план е много по-изгодна за вас!

За нас

САЙТ & SEO & ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ

Ние сме екип за уеб дизайн и програмиране. Нашата цел е да осигурим професионални уеб решения за бизнеса, като изграждаме професионални и ефективни уеб сайтове, с много висока оптимизация в уеб търсачките – SEO (Search Engines Optimization). Оптимизацията е термин който обхваща голям набор от техники с цел създадените от нас уеб страници да преминат всички изисквания на търсачките за стойност, качество популярност, техниески спецификации и бързина. Друг важен аспект на предлаганите от нас уеб услуги е предоставянето на достъпна и удобна система за управление на съдържанието – CMS. Control Managment System е система която позволява на собственика на сайта без да има никакви познания по уеб програмиране, свободно да променя текст, да качва снимки и видео. Така ние се стремим да предоставим пълен набор от услуги на нашите клиенти, вграждаме нови технологии и уеб стратегии, за да постигнем максимално бързо целите на всеки един успешен бизнес

Платформи за нашите проекти


Booking


Направи запитване

  Нашите клиенти

  BOOKING CONTACT