Home chevron_right
Онлайн магазин

Красиви дълги вечерни рокли: преглед на модерните стилове

admin | януари 19, 2022
официални рокли evzabg

Всяка жена трябва да има красива дълга вечерна рокля в гардероба си. Такова облекло ще направи всяка жена неустоима, особено на гала събитие. Вечерните рокли са въплъщение на женственост и шик. Те помагат да се подчертае естествената красота и ви позволяват да се почувствате като кралица поне за една вечер.

Красивите вечерни дълги рокли са един от любимите стилове на най-известните модни къщи по света. Такива рокли са подходящи за различни събития: сватби, дипломи, партита, празници и други специални поводи.

Сред най-модерните и интересни цветови комбинации се разграничават и следните нюанси: сиво или тъмно, пастелно, студено червено, жив корал, небесно синьо, тюркоаз и сладък люляк.

Акцент върху деколтето

Рокли с деколте

Роклите с деколте тип лодка се считат за особено красиви и модерни, а М-образното деколте заменя класическото V-образно деколте. Популярен е и вариантът за рокли с дълбоко деколте.

Най-модерният стил на роклята е деколте без корсет, изключително на презрамките. В този случай деколтето плавно се влива в подгъва, като същевременно не е вулгарно.

За да създадете популярен гръцки стил с рокля без корсет на презрамките, добавянето под формата на елегантен колан в цвета на тоалета ще помогне. Грациозна драперия ще завърши визията, придавайки й специален шик.

Вечерните рокли с разрез също се изработват под формата на обвиваща се роба. Дълъг ръкав и закачлива цепка на подгъва се съчетават шикозно за строг и загадъчен вид в същото време.

Рокли с деколте са подходящи за жени и момичета с красива форма на гърдите, а вариантът без корсет е подходящ за тези, които имат идеална фигура. В противен случай такава кройка само ще разкрие недостатъците на фигурата, като фокусира вниманието върху тях.

Гол гръб

Червена рокля с гол гръб

Дългите вечерни рокли в пода с гол гръб предполагат наличието на ръкави. Тази комбинация ви позволява да се придържате към хармонично изображение, без да претоварвате стила с допълнителни елементи, но и да излагате фигурата в най-добра светлина.

Рокли с отворен гръб са подходящи само за жени, които имат гладка кожа без недостатъци. Те също са противопоказани за хора с наднормено тегло. Този стил идеално подчертава талията и изящната извивка на гърба.

Рокля с отворен гръб с ръкави

Има и различни дизайни на облегалката. Една от най-модерните тенденции е гръцкият стил. Рокля с отворен гръб в гръцки стил се отличава със свободен крой и широки презрамки, които се сливат в един плат в долната част. Обикновено тези презрамки са съединени заедно с лента от плат на раменете. Също така раменете могат да бъдат украсени с лъкове или други красиви декоративни елементи.

Собствениците на идеалната фигура ще намерят вталена рокля с дълги ръкави и отворен гръб. Изрезът на гърба може да бъде плътен или оформен. В тенденция са квадратните и широки деколтета.

При избора на рокля с отворен гръб се препоръчва да се даде предпочитание на опции без корсет и покрити рамене. Също така се счита за лоша форма да комбинирате отворен гръб с прекалено отворени дълги цепки на подгъва.

Разрез на бедрото

Основната идея на роклята с цепка до бедрото е възможността за създаване на мистериозен външен вид. На пръв поглед подобни рокли не се различават от останалите модели, но още на първата стъпка става ясно, че това не е така.

Разрезът на бедрото има за цел да подчертае красивите дълги крака и елегантната походка. Тази опция трябва да бъде изоставена за момичета с ниски размери или тези, които имат дефекти в областта на бедрата (целулит, наднормено тегло). Независимо от това, той е подходящ за жени от всички възрасти.

Не изключвайте варианта с двойно изрязване. Такива рокли изглеждат стилно, дръзко и в същото време много елегантно. Те обаче ще подхождат на изключително стройни и високи жени.

В тенденцията има и доста необичаен вариант – къса блендер рокля. Външно изглежда като дълга вечерна рокля, но има допълнителен горен слой от лека материя, която рамкира основата и отваря краката при ходене. Идеален е за бал или парти.

Рокли с цепки, особено до горната линия на бедрата, задължават да имате стройна и прилягаща фигура. Всички недостатъци във външния вид в такава рокля веднага ще ви хванат окото. Затова те са подходящи изключително за уверени жени.

Прозрачни вложки

Прозрачните вложки в рокля са модерен, стилен и красив елемент. Рокли с вложки от различни материали са в тенденция:

Дантела;

Решетки;

Шифон.

Всички тези опции се използват активно от водещите световни дизайнери. Една от най-новите тенденции е мрежа в златни тонове с шифон върху основната материя. Златните модели могат да бъдат напълно разнообразни. Тази опция изглежда богата и екстравагантна и е подходяща за всяко тържество.

Също така прозрачните вложки могат да бъдат разположени в зони: на ръкавите, ханша, талията, подгъва. Всичко зависи от въображението на дизайна. По-класическите опции включват комбиниране на дълги ръкави и няколко дантелени вложки.

Освен всичко друго, горната част на роклята или нейният подгъв може да бъде напълно прозрачен. Рокли с пола от шифон, която е напълно прозрачна, са много актуални и изглеждат необичайни. Те обаче са подходящи само за стройни момичета. Също толкова интересен вариант е прозрачен или полупрозрачен горнище, което ще ви помогне да подчертаете талията.

Освен всичко друго, горната част на роклята или нейният подгъв може да бъде напълно прозрачен. Рокли с пола от шифон, която е напълно прозрачна, са много актуални и изглеждат необичайни. Те обаче са подходящи само за стройни момичета. Също толкова интересен вариант е прозрачен или полупрозрачен горнище, което ще ви помогне да подчертаете талията.

За тези, които искат да бъдат най-модерните и красиви, дизайнерите се съветват да дадат предпочитание на рокли с бродерия. Моделите могат да бъдат разположени както по целия периметър на роклята, така и в отделни зони, например в деколтето, по ръкавите, по подгъва и в джобовете.

Особено елегантно изглежда рокля с дълбоко деколте, която допълнително се откроява с помощта на бродерия, обрамчваща краищата си.

За смели и смели момичета ще подхожда опцията за прозрачна рокля с бродерия. Моделът е представен в прозрачен плат, покрит с бродерия. Обикновено бродерията ви позволява да покриете необходимите зони на тялото. Такава рокля ще изглежда в същото време нежна, женствена и оригинална.

Рокли с бродерия, в зависимост от стила им, подхождат на абсолютно всички момичета. Тези модели изглеждат странно и ви позволяват да се откроите от тълпата.

В момента изборът на дълги рокли със странични джобове е малък, но наличните дизайни са невероятни. Освен всичко друго, това е не само красива вечерна рокля, но и практична.

Изборът на нюанса на роклята директно зависи от цвета на очите, косата и тена на кожата. Следователно към него също трябва да се подхожда с пълна отговорност. Дългата рокля трябва да подчертава предимствата и да скрие недостатъците, като същевременно отговаря напълно на предназначението си.

Written by admin

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


BOOKING CONTACT